sâmbătă, 26 februarie 2011

Apocalipsa capitolul 15

1. Apoi am vazut in cer un alt semn mare si minunat: sapte ingeri care aveau sapte urgii, cele din urma, caci cu ele s-a ispravit mania lui Dumnezeu.
2. Si am vazut ca o mare de sticla amestecata cu foc; si pe marea de sticla, cu lautele lui Dumnezeu in mana, stateau biruitorii fiarei, ai icoanei ei si ai numarului numelui ei.
3. Ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului. Si ziceau: "Mari si minunate sunt lucrarile Tale, Doamne Dumnezeule atotputernice! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor!
4. Cine nu se va teme, Doamne, si cine nu va slavi Numele Tau? Caci numai Tu esti sfant, si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale au fost aratate!"
5. Dupa aceea, am vazut deschizandu-se in cer Templul cortului marturiei.
6. Si din Templu au iesit cei sapte ingeri care tineau cele sapte urgii. Erau imbracati in in curat, stralucitor si erau incinsi imprejurul pieptului cu braie de aur.
7. Si una din cele patru fapturi vii a dat celor sapte ingeri sapte potire de aur pline de mania lui Dumnezeu, care este viu in vecii vecilor.
8. Si Templul s-a umplut de fum, din slava lui Dumnezeu si a puterii Lui. Si nimeni nu putea sa intre in Templu, pana se vor sfarsi cele sapte urgii ale celor sapte ingeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu